Mailahuolto ja fittaus

Titleist Callaway Srixon Cleveland Clicgear TaylorMade

Suoritamme uusien Srixon ja Cleveland -mailojen fittauksen lisäksi asiakkaiden omien mailojen fittausta, jota tehdään joko Kotojärvi Golfin tiloissa Pornaisissa  joissa meillä on käytössämme lyöntipaikka ja Ernest Sports E16 analysaattori.
Grippien vaihto on helpoin ja halvin tapa parantaa peliä, eli gripit kannattaakin uusia vähintään 2 vuoden välein. Valitse itsellesi sopiva gripit- nettisivuiltamme tai käy tutustumassa malligrippeihin Fingolf-myymälässämme Kotojärvi Golfin tiloissa, jotka on asennettu oikeisiin varsiin. Jätä mailat Kotojärvi Golfin caddiemasterille ilmoittaen Fingolfiin, mitkä gripit haluat mailoihisi ja me palautamme ne sinne uusilla gripeillä varustettuna. Voit myös toimittaa mailat verstaallemme Mäntsälään Salotie 15 – osoitteeseen ympäri vuoden.
Tarvittaessa teemme mailojen varsien vaihtoja, pidennyksiä ja lyhennyksiä. Käytössömme on Mitchell-vääntöpenkit erikseen rautamailoille ja puttereille, joilla voidaan säätää mailan lie-/loft kulmia (taotut mailat). Varsien jäykkyyksien valintaan ja määrittämiseen käytössä on Golf Smith- taajuusanalysaattori ja kiertojäykkyysmittari, samoin swingipainon säätöön ja mittaamiseen löytyy swingipainomittari.
Teemme myös korjausmaalauksia esimerkiksi ”kynttilä”-jälkien poistamiseksi puumailan lavasta. Joskus kannattaa varsinkin uudempi ja kalliimpi maila kunnostaa korjausmaalaamalla jo pelkästään sen jälleenmyyntiarvon takia. Käytämme alkuperäissävytteisiä erikoismaaleja jotka tulevat USA:sta ja siksi toimitusaika on noin 1-2 viikkoa. Voimme myös ylimaalata 2-komponenttimaalilla tietyillä väreillä koko puumailan lavan.

Myynti ja huolto:
Fingolf verstas – Salotie 15, 04600 Mäntsälä (040-6736756  ,  fingolf.info@pp.inet.fi)
Fingolf myymälä – Kotojärventie 15, 07150 Laukkoski (Kotojärvi Golf) (040-6736756  ,  fingolf.info@pp.inet.fi)
Mailojen fittauspaikka:
Fingolf myymälä – Kotojärventie 15, 07150 Laukkoski (Kotojärvi Golf) (040-6736756  ,  fingolf.info@pp.inet.fi)

 

 

 

Kysy lisää:
040-6736756 / Pekka
fingolf.info@pp.inet.fi