Mailahuolto ja fittaus

Callaway Srixon Cleveland

Grippien vaihto on helpoin ja halvin tapa parantaa peliä, eli gripit kannattaakin uusia vähintään 2 vuoden välein. Valitse itsellesi sopiva gripit gripit- nettisivuiltamme tai käy tutustumassa malligrippeihin, jotka on asennettu oikeisiin mallivarsiin, Hirvihaaran Golfin -tiloissa.
Toimintapa grippien vaihdossa:
1) Ota yhteyttä Fingolf/Pekka (040-6736756, [email protected]) ja kerro millaiset gripit haluat.
2) Fingolfista saat tiedot onko haluamasi gripit suoraan omassa varastossamme. Jos ei ole, on toimitusaika 2 arkipäivää.
3) Edellisen kohdan mukaan, jätä mailat joko Hirvihaaran Golfin caddiemasterille (anna sinne nimesi ja puhelinnumerosi) ja me palautamme mailat Hirvihaaran Golfiin uusilla gripeillä varustettuna seuraavana päivänä (kohdan 2. mukaisesti). Voit myös toimittaa mailat suoraan pajalle  Salotie 15 , 04600 Mäntsälä– osoitteeseen.
Tarvittaessa teemme mailojen varsien vaihtoja, pidennyksiä ja lyhennyksiä. Käytössömme on Mitchell-vääntöpenkit erikseen rautamailoille ja puttereille, joilla voidaan säätää mailan lie-/loft kulmia (taotut mailat). Varsien jäykkyyksien valintaan ja määrittämiseen käytössä on Golf Smith- taajuusanalysaattori ja kiertojäykkyysmittari, samoin swingipainon säätöön ja mittaamiseen löytyy swingipainomittari.
Teemme myös mailoillesi swingipanomuutokset ja/tai MOI-matchauksen.
Teemme myös korjausmaalauksia esimerkiksi ”kynttilä”-jälkien poistamiseksi puumailan lavasta. Joskus kannattaa varsinkin uudempi ja kalliimpi maila kunnostaa korjausmaalaamalla jo pelkästään sen jälleenmyyntiarvon takia. Käytämme alkuperäissävytteisiä erikoismaaleja jotka tulevat USA:sta ja siksi toimitusaika on noin 1-2 viikkoa.

Myynti ja huolto:
Fingolf verstas – Salotie 15, 04600 Mäntsälä (040-6736756  ,  [email protected])

 

 

 

Kysy lisää:
040-6736756 / Pekka
[email protected]